Hveiti

refining life

Undersøgelse udpeger vedvarende energi som løsningen

En nylig offentliggjort undersøgelse siger, at investorer bør kigge på vedvarende energi og cleantech som vækstområder, da det skønnes, at den globale olieforsyning vil begynde at falde, skriver biofuels-news.com, 29.03.12.

Forskning udført af DGFI viser at olieressourcerne vil blive færre frem mod 2020, samtidig med at efterspørgslen på energi er stigende. Det påpeges, at 30 lande står for hele verdens olieproduktion, og at den politiske uro i mange af disse lande kan begrænse eksporten af olie.

Nogle regeringer giver lokalbefolkningen uholdbart lave oliepriser for at stoppe uroen, og når det maksimale niveau for olieproduktion er nået kan det udløse en global oliekrise.

Men hvis investorer investerer i sektoren for vedvarende energi, så kan de på langt sigt drage fordel af en mere effektiv energiproduktion.

Et andet incitament til at investere i vedvarende energi er, at oliepriserne bliver mere og mere sårbare, og at billig råolie ikke længere eksisterer, siger undersøgelsen.

Følg udviklingen inden for bioraffinering. Vi informerer jævnligt om vores tiltag for at forbedre miljøet.Følg Hveiti på facebook.