Hveiti

refining life

Mere end 70 % af Top 20 bedst sælgende biler godkendt til at køre på E15

Mere end 70 % af Top 20 bedst sælgende biler, klassificeret af Edmunds / AOL Auto, er godkendt til at køre på E15 (benzin iblandet 15 % bioethanol) i deres 2014 modeller, skriver ethanolproducer.com, 31. oktober 2013.

Det inkluderer alle Ford, GM og Volkswagen 2014 modeller og bestemte modeller fra Honda, Toyota, Mercedes-Benz, Jaguar og Land Rover.

“Dag for dag bliver det sværere for oliselskaberne at finde på undskyldninger for at nægte at tilbyde forbrugerne et valg, når de tanker. Det faktum at mere end 70 % af de bedst sælgende biler i 2014 er godkendt til at køre på E15 fortæller os, at brændselsmarkedet er sultent efter et billigere, højere oktan, og mere miljøvenligt alternativ.

Ud over den voksende samling af brugermanualer som anbefaler E15, har en nylig rapport fra USA’s National Renewable Energy Laboratory gennemgået 43 bilmotor studier og har ikke fundet nogen data som støtter olieindustriens beskyldninger om motorproblemer, hvis man tanker E15, udtaler Bob Dinneen, formand og Adm. direktør for the Renewable Fuels Association, til ethanolproducer.com.

Følg udviklingen inden for bioraffinering. Vi informerer jævnligt om vores tiltag for at forbedre miljøet.Følg Hveiti på facebook.