Hveiti

refining life

61 europæiske selskaber i fælles front: Vi skal have 2030-mål

61 europæiske selskaber opfordrer Kommissionen til at fastsætte klimamål for 2030, fordi klare rammer er afgørende for investeringer i energibranchen, skriver Kasper Brøndgaard Andersen på eneriwatch.dk den 19. september.

I et brev til Energikommissær Gunther Oettinger og Klimakommissær Connie Hedegaard opfordrer 61 europæiske virksomheder Kommissionen til at sætte ord på handling og vedtage et mål for vedvarende energi i 2030.

Virksomhederne, der tæller selskaber som Vestas, DONG, Alstom og Gamesa, siger, at godt nok har EU udpeget retningen frem til 2020, men 2030 begynder allerede at nærme sig.

"I betragtning af de lange investerings-cyklusser i energisektoren og den kendsgerning, at investeringsbeslutninger i EU’s liberaliserede energimarkeder er stærkt afhængige af pålidelighed, er der brug for vished om de lovgivningsmæssige rammer for de næste 17 år,” skriver de 61 i et brev ifølge EnergiWatch.

Læs hele artiklen på energiwatch.dk.

Følg udviklingen inden for bioraffinering. Vi informerer jævnligt om vores tiltag for at forbedre miljøet.Følg Hveiti på facebook.