Hveiti

refining life

Facebook konkurrence – vind et dyk med hajerne i Kattegatcentret

Så er de heldige vindere i vores facebook konkurrence udtrykket.

Vinderen af et dyk med hajerne, samt to fribilletter til Kattegatcentret blev: 

  • Kasper Thomsen

Vinderen af fire fribilletter til Kattegatcentret blev: 

  • Lone Kirk Korsgaard

Stort tillykke til jer begge, og tak til alle der deltog i konkurrencen.

 

Førstepræmien i vores konkurrence er et prøvedyk med hajerne i Oceanariet, samt to fribilletter, så du kan tage et par venner eller familie med ind og se dig dykke med hajer, rokker og op til tre meter lange havål.

Andenpræmien er fribilletter til en familietur i Kattegatcentret for to voksne og to børn.

Vinderne i konkurrencen vil blive udtrukket den 14. februar 2012, hvor vi trækker lod blandt alle som ”synes godt om” hveiti på facebook.

Mere end 70 % af kloden er dækket af vand. Kloden er en undersøisk verden fuld af liv. Et hjemsted for de største pattedyr og mindste alger, men også et ocean af fysiske og kemiske naturfænomener, vi til stadighed overraskes af. Et prøvedyk i Kattegatcentrets 1,5 millioner liter store Oceanarium giver dig et kig ind i denne verden, når du dykker ned blandt de fisk og hajer man finder i Kattegat. 

Dykket starter med briefing af professionel dykkerinstruktør, hvorefter du guides i vandet. Efter at have gennemført enkelte øvelser går turen ud i det store Oceanarium, hvor du møder fisk som havål, slethvarre, torsk, rokker, fem forskellige arter af hajer m.m. 

Dykkerinstruktøren er med i vandet og holder hele tiden øje med dig, så alt er under fuld kontrol. Efter endt dyk får du overdraget et diplom for veludført prøvedyk i Oceanariet.

Følg udviklingen inden for bioraffinering. Vi informerer jævnligt om vores tiltag for at forbedre miljøet.Følg Hveiti på facebook.