Hveiti

refining life

Bedre erhvervsklima i Norddjurs

Ifølge DI´s årlige undersøgelse af erhvervsklimaet i landets kommuner, så er erhvervsklimaet blevet betydelig bedre i Norddjurs Kommune, skriver Djurslands Posten den 27. september 2011.

Sidste år lå Norddjurs Kommune på en 47. plads på listen over de bedste erhvervskommuner i landet, men er nu rykket frem til en 27. plads, og det er der flere gode grunde til.

Undersøgelsen viser at virksomhederne i Norddjurs er så tilfredse med kommunens behandling af bygge-, miljø- og sygedagpengesager, at de vurderer den til at være landets tredjebedste.

Hurtig og god sagsbehandling ligger i top viser det sig, når DI spørger sine medlemmer om, hvad der er vigtigt for deres vækstmuligheder. Man skal derfor ikke undervurdere, hvor stor og positiv betydning det har for erhvervsudviklingen i Norddjurs, at kommunen har en sagsbehandling, der kan måle sig med de bedste i landet.

Virksomhedernes tilfredshed med Norddjurs Kommune er måske bedst understreget ved, at DI´s undersøgelse også viser, at blot en ud af tyve virksomheder ikke vil anbefale kollegaer at slå sig ned i Norddjurs.

Virksomhederne blev også spurgt om deres forventninger til fremtiden, og svarene tyder på, at der er lysere tider på vej. Hver sjette virksomhed forventer, at aktiviteterne i kommunen er større om fem år, mens mindre end hver tiende forventer, at de vil være mindre.

Følg udviklingen inden for bioraffinering. Vi informerer jævnligt om vores tiltag for at forbedre miljøet.Følg Hveiti på facebook.