Hveiti

refining life

Biobrændstoffer er afgørende for at opfylde energibehovet

Markederne for biodiesel og bioethanol er ifølge det britiske National Farmers Union (NFU) afgørende for at opfylde fremtidens energibehov, skriver farminguk.com den 4. december 2012.

Nyheden følger en række møder mellem fagfolk fra biobrændstofindustrien, producenter og trafikminister Norman Baker i et forsøg på at få en solid forpligtelse til produktion af biobrændstoffer i Storbritannien.

I øjeblikket importerer Storbritannien 80 % af det proteinfoder, der anvendes i husdyr-, svine- og fjerkræproduktionen hvert år.

Biobrændstofindustrien kan blive et af de vigtigste markeder for britisk landbrug.

"Ensus og Vivergo (britiske bioethanolproducenter) vil udgøre et vigtigt hjemmemarked for britisk foderhvede, idet de sætter landmændene i stand til at afdække deres salg og mindske risikoen for at blive udsat for stærkt svingende råvaremarkeder," siger NFU bestyrelsesmedlem Brett Askew.

Askew udtalte at de to markeder er nødt til at sameksistere med henblik på at drive forbedringer i landbrugets udbytte, miljøet og landbrugets effektivitet, hvilket er afgørende for et bæredygtigt, blomstrende lokalt marked for både hvede og dyrefoder.

"Fremtiden for de to industrier er knyttet sammen på en måde, der betyder at regeringen er nødt til at tage dem alvorligt, og det er det vi gjorde klart for transportministeren, da vi mødtes med ham. EU biobrændstoffer højner bæredygtige standarder rundt om i verden, da enhver råvare, der anvendes i EU’s produktion af biobrændstoffer skal være certificeret bæredygtig."

Følg udviklingen inden for bioraffinering. Vi informerer jævnligt om vores tiltag for at forbedre miljøet.Følg Hveiti på facebook.