Hveiti

refining life

IEA rapport: behov for mere biobrændstof

Det Internationale Energiagentur (IEA) udgav 25. april 2012 rapporten Tracking Clean Energy Progress, som bekræfter at regeringer verden over ikke gør nok for at fremme udviklingen af alternative energiformer, skriver ethanolproducer.com.

Ifølge IEA er biobrændstoffer til transport langt fra at nå sin del af den CO2 reduktion, som er nødvendig for at nå IEA’s mål om en gennemsnitlig 2 graders global temperaturstigning inden 2020. 

For at nå dette mål er biobrændstofproduktionen nødt til at fordobles.

Den Globale Renewable Fuels Alliance (GRFA) roser IEA for at få verden til at indse at den er bagefter når det gælder produktionen af biobrændstoffer, udtaler Bliss Baker, talsperson for GRFA. ”Med den voksende trussel fra klimaændringer, er det strengt nødvendigt at vi reducerer vores CO2 udledning med alternativer til fossile brændsler, såsom biobrændstoffer,” tilføjede Baker.

Rapporten fra IEA bekræfter endnu engang at biobrændstoffer er nødt til at være en del af fremtiden for bæredygtig energi, udtalte Baker til Energyproducer.com. 

Følg udviklingen inden for bioraffinering. Vi informerer jævnligt om vores tiltag for at forbedre miljøet.Følg Hveiti på facebook.