Hveiti

refining life

Cowi-rapport: Biobrændstoffer bedre for miljøet end elbiler

Ny beregninger fra Cowi bekræfter tidligere undersøgelse fra Ea Energianalyse, der viser, at biobrændstoffer er det bedste middel til at reducere C02-udslippet i transportsektoren, skriver Energy Supply på deres hjemmeside 9. juli 2010.

Cowi udarbejdede i 2008 en rapport for Energistyrelsen, som havde til formål at vurdere hvilke alternative drivmidler til transport, der har de største teknologiske og økonomiske potentialer på langt sigt. Denne rapport har Cowi nu opdateret med nye beregninger, skriver Energi- & Olieforum på sin hjemmeside. 

Rapportens konklusioner er meget tilsvarende den rapport, som Energi- og olieforum fik foretaget af Ea Energianalyse sidste år. 

Også de nye beregninger fra Cowi viser således, at biobrændstoffer er både billigere og bedre for miljøet end elbiler. Det gælder både nu og på længere sigt. Rapporten viser også, at biogas er det måske billigste alternativ.

Følg udviklingen inden for bioraffinering. Vi informerer jævnligt om vores tiltag for at forbedre miljøet.Følg Hveiti på facebook.